Esports i activitats nàutiques

DOSSIER PRESENTACIÓ 2018

Vols viure un dia d’'esports a l’'aigua?

Som experts en varies disciplines amb esports i activitats nàutiques, t'’oferim una oportunitat única de gaudir d'’esports com l'’Esquí Nàutic, el Wakeboard o divertir-te en grup amb els inflables amb un material modern i de qualitat i amb la garantia d’'estar amb especialistes de cada disciplina per poder gaudir d'’un dia inoblidable.


 

Esquí nàutic: Iniciació

    És ideal iniciar-te amb nosaltres, perquè fem l'activitat en aigües tranquiles primer amb barra i després amb corda, això fa que des del primer moment ja puguis gaudir del mon de l'esquí nàutic. És un esport apte per a totes les edats i nivells: si vols iniciar-te, seguir gaudint o pujar el nivell, fent girs fins a arribar a anar amb un sol esquí, vine a la nostra escola d'Esquí Nàutic. 
 

Esquí nàutic: Perfeccionament

 
perfeccionament petit  esquinautic pe    
 

Esquí nàutic: Tecnificació

tecnificacio1  .tecnificacio1 tecnificacio1  
 

Wakeboard: Iniciació

wake iniciacio  Atreveix-te també amb el wakeboard. Les taules han entrat amb força i han revolucionat el esquí nàutic tradicional. L'objectiu és realitzar piruetes aèries: girs, salts, figures espectaculars i moltes remullades amb l'ajuda de l'onada que produeix l'embarcació.
Vine a la nostra escola: posa't la taula, agafa't al palonier de la corda i aprofita les onades de l'embarcació per viure una forta sensació.
 

Wakeboard: Perfeccionament

wake perfeccionament  .
 

Llisca sobre l'aigua amb el Bus-Bob

busbob  És un cilindre de goma de 8 places que va saltant per sobre de les onades remolcat per una embarcació a motor i superant els viratges del pilot amb un repte: no caure a l'aigua. Ideal per famílies i grups.
Prepareu-vos per viure moltes sensacions i on la diversió està assegurada.
 

Viu l'experiencia de l'Ultra-tube

ultratube  És una de les modalitats més novedoses. Gaudiràs del llac amb un donut gegant remolcat per una embarcació a motor. Pot desplaçar-se lateralment. També es poden conduir dos donuts simultàniament que fa que tinguis la diversió assegurada.
 

Flyfish

esquinautic te 
 

Excursió amb embarcació a motor amb pilot

passeig embarcacio  Si vols gaudir dels llacs i el seu entorn sense fer cap esforç, lloga l'embarcació a motor i el pilot et portarà per tots els indrets que envolten les instal·lacions.
 

Piragüisme

piraguisme  És ideal per a gaudir al teu aire de les instal·lacions i l'entorn. 
 

Kayak

kayac1  El kayak és un dels millor mitjans per descobrir els territori i els seus paisatges des d'un altre punt de vista.
És ideal per a famílies i grups de totes les edats.  Disponible també kayaks de 2 places.
 

Canoes

canoes1  Si vols comunicació directa amb l'aigua, posa't l'armilla, agafa el rem i puja a una de les nostres canoes.
 

Paddle Surf

  És l'últim en esports aquuàtics i sens dubte és fàcil i ràpid d'aprendre. No té límit d'edat i des del moment en què hi pugeu us divertireu practicant-lo.
 

Hidropedals: per a grans i petits

hidropedal  Disfruta, refresca't, descobreix les nostres instal·lacions al teu aire. Activitat ideal per a tota la família.
 

Natació i Triatló

triatlo 
 

Pesca

pesca  Veure fulletó 2015 (cal contactar abans amb Joan Rodríguez)
      Gimenells